Zante Maris Suites

Zante Maris Suites

kr. 6.538,00

Zante Maris Suites er et indbydende og eksklusivt Excellent voksenhotel, der har en smuk beliggenhed på en bakke og byder på en smuk udsigt over Tsilivis-bugten.Zante Maris Suites er indrettet med specialudvalgte møbler, som giver en stilren, men samtidig afslappet atmosfære. Hotellet tilbyder forskellige typer af luksuriøse suiter, hvor der er sat fokus på design til mindste detalje, og i nogle af suiterne er der mulighed for privat pool og havudsigt. Hotellet har et dejligt wellnesscenter, samt barer og restauranter. I restauranten med havudsigt kan du starte din dag med en lækker morgenbuffet og kaffe. Har du lyst til at nyde dagen på hotellet, kan du tage brug af solsengene og bestille friske juice og drinks i poolbaren. Vil du hellere slappe af, kan du (mod betaling) booke en af de specielle skønhedsbehandlinger eller massage i det smukke wellnessområde Zante Maris. Wellnesscenteret findes på et søsterhotel i kæden, og med en gratis shuttlebus er du der på få minutter. Udover specielle behandlinger, finder du også en indendørs pool, sauna og hammam. Du kan vælge opholdet med morgenmad eller halvpension. Zante Maris Suites anbefales til alle voksne, der vil holde ferie uden børn og forkæle sig selv i smukke og luksuriøse omgivelser.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022701737985083
Kategori:

Beskrivelse

Zante Maris Suites er et indbydende og eksklusivt Excellent voksenhotel, der har en smuk beliggenhed på en bakke og byder på en smuk udsigt over Tsilivis-bugten.
Zante Maris Suites er indrettet med specialudvalgte møbler, som giver en stilren, men samtidig afslappet atmosfære. Hotellet tilbyder forskellige typer af luksuriøse suiter, hvor der er sat fokus på design til mindste detalje, og i nogle af suiterne er der mulighed for privat pool og havudsigt.
Hotellet har et dejligt wellnesscenter, samt barer og restauranter. I restauranten med havudsigt kan du starte din dag med en lækker morgenbuffet og kaffe. Har du lyst til at nyde dagen på hotellet, kan du tage brug af solsengene og bestille friske juice og drinks i poolbaren.
Vil du hellere slappe af, kan du (mod betaling) booke en af de specielle skønhedsbehandlinger eller massage i det smukke wellnessområde Zante Maris. Wellnesscenteret findes på et søsterhotel i kæden, og med en gratis shuttlebus er du der på få minutter. Udover specielle behandlinger, finder du også en indendørs pool, sauna og hammam.
Du kan vælge opholdet med morgenmad eller halvpension. Zante Maris Suites anbefales til alle voksne, der vil holde ferie uden børn og forkæle sig selv i smukke og luksuriøse omgivelser.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!