Tsamis Zante Suites – Voksenhotel

Tsamis Zante Suites – Voksenhotel

kr. 3.880,00

Tsamis Zante Suites er et dejligt feriested, hvor du kan slappe af under din ferie. Dette sande paradis er vidunderligt stille, og du er på stranden på ingen tid. Ved siden af komplekset er der et busstoppested, som gør det nemt at tage til Tsilivi eller Zakynthos by til en dag med shopping eller kultur.Nogle suiter har en privat pool, som giver lidt ekstra luksus, hvor man kan køle af efter en dag i solen. Alle suiter er luksuriøst, moderne og komfortabelt indrettet og fuldt udstyret til din fornøjelse. Hotellet har to barer, hvor man kan nyde en drink. De to spisesteder er oplagte for en aften med madoplevelser i særklasse. På hovedrestauranten Kyma kan du nyde græske og internationale delikatesser, mens du på restaurant Elaia kan vælge mellem veganske retter. Til de aktive er der et fitnesscenter, men du kan også forkæle dig selv ved at bestille en luksuriøs behandling i Callisti Spa. Nyd en ferie uden bekymringer!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700955421192
Kategori:

Beskrivelse

Tsamis Zante Suites er et dejligt feriested, hvor du kan slappe af under din ferie. Dette sande paradis er vidunderligt stille, og du er på stranden på ingen tid. Ved siden af komplekset er der et busstoppested, som gør det nemt at tage til Tsilivi eller Zakynthos by til en dag med shopping eller kultur.
Nogle suiter har en privat pool, som giver lidt ekstra luksus, hvor man kan køle af efter en dag i solen. Alle suiter er luksuriøst, moderne og komfortabelt indrettet og fuldt udstyret til din fornøjelse. Hotellet har to barer, hvor man kan nyde en drink. De to spisesteder er oplagte for en aften med madoplevelser i særklasse. På hovedrestauranten Kyma kan du nyde græske og internationale delikatesser, mens du på restaurant Elaia kan vælge mellem veganske retter. Til de aktive er der et fitnesscenter, men du kan også forkæle dig selv ved at bestille en luksuriøs behandling i Callisti Spa. Nyd en ferie uden bekymringer!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!