Lesante Cape Resort

Lesante Cape Resort

kr. 6.453,00

Excellent Lesante Cape Resort er en luksuriøs indkvartering og ligger lige på stranden med udsigt over det lyseblå hav. Du behøver kun at tage et par skridt, før du kan stå med fødderne i havet. Det er også afslappende at opholde sig ved poolen. Du kan nyde solen på en liggestol og bestille en drink i ny og næ. Hvis du vil slappe endnu mere af, kan du besøge wellnesscentret. Suiterne er virkelig smukt indrettet og er dejlige at komme hjem til efter en dag med sol og hav. Restauranterne tilbyder desuden et udvalg af velsmagende måltider hver dag. Det bliver en dejlig ferie!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700952076840
Kategori:

Beskrivelse

Excellent Lesante Cape Resort er en luksuriøs indkvartering og ligger lige på stranden med udsigt over det lyseblå hav. Du behøver kun at tage et par skridt, før du kan stå med fødderne i havet. Det er også afslappende at opholde sig ved poolen. Du kan nyde solen på en liggestol og bestille en drink i ny og næ. Hvis du vil slappe endnu mere af, kan du besøge wellnesscentret.
Suiterne er virkelig smukt indrettet og er dejlige at komme hjem til efter en dag med sol og hav. Restauranterne tilbyder desuden et udvalg af velsmagende måltider hver dag. Det bliver en dejlig ferie!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!