Lejligheder Lithakia Gardens

Lejligheder Lithakia Gardens

kr. 3.350,00

I et roligt område, ikke langt fra stranden, ligger den lille indkvartering Lejligheder Lithakia Gardens. Foran de moderne studios og lejligheder finder du en dejlig swimmingpool og solsenge til afslapning. Foretrækker du at tage på stranden? Få minutters gang og du kan rulle dit håndklæde ud. Lidt længere væk ligger det livlige centrum af Laganas, som også er et besøg værd! Slå dig ned på en hyggelig terrasse, bestil en drink og nyd så ellers bare din ferie.Ejeren har et andet smukt feriehus, Lejligheder Lithakia Beach, og som gæst kan du benytte restauranten, swimmingpoolen og poolbaren.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700918763414
Kategori:

Beskrivelse

I et roligt område, ikke langt fra stranden, ligger den lille indkvartering Lejligheder Lithakia Gardens. Foran de moderne studios og lejligheder finder du en dejlig swimmingpool og solsenge til afslapning. Foretrækker du at tage på stranden? Få minutters gang og du kan rulle dit håndklæde ud. Lidt længere væk ligger det livlige centrum af Laganas, som også er et besøg værd! Slå dig ned på en hyggelig terrasse, bestil en drink og nyd så ellers bare din ferie.
Ejeren har et andet smukt feriehus, Lejligheder Lithakia Beach, og som gæst kan du benytte restauranten, swimmingpoolen og poolbaren.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!