Lejligheder & Hotel Dannas Boutique – voksenhotel

Lejligheder & Hotel Dannas Boutique – voksenhotel

kr. 3.065,00

Dannas Boutique er et lille, stemningsfuldt feriested, hvor du mødes af en skøn kombination af moderne komfort og traditionel, græsk charme. Kun en kort gåtur væk ligger du med fødderne i sandet på Tsilivi Beach. Det hyggelige centrum af Tsilivi ligger også inden for gåafstand, hvor du finder mange restauranter og barer. Swimmingpoolen er også et dejligt sted at slappe af og solbade.Værelserne er også fuldt udstyret, smukke indrettet og med en dejlig balkon eller terrasse, hvor du kan nyde et glas vin. Morgenmaden serveres i restauranten ved siden af Dannas Boutique. I denne hyggelige restaurant i Boutique-stil kan man også få à la carte frokost og middag. Her serveres der velkendte retter, og køkkenet er fantastisk!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700918903857
Kategori:

Beskrivelse

Dannas Boutique er et lille, stemningsfuldt feriested, hvor du mødes af en skøn kombination af moderne komfort og traditionel, græsk charme. Kun en kort gåtur væk ligger du med fødderne i sandet på Tsilivi Beach. Det hyggelige centrum af Tsilivi ligger også inden for gåafstand, hvor du finder mange restauranter og barer. Swimmingpoolen er også et dejligt sted at slappe af og solbade.
Værelserne er også fuldt udstyret, smukke indrettet og med en dejlig balkon eller terrasse, hvor du kan nyde et glas vin. Morgenmaden serveres i restauranten ved siden af Dannas Boutique. I denne hyggelige restaurant i Boutique-stil kan man også få à la carte frokost og middag. Her serveres der velkendte retter, og køkkenet er fantastisk!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!