Hotel Nikon Boutique – voksenhotel

Hotel Nikon Boutique – voksenhotel

kr. 4.271,00

Leder du efter det ultimative sted for din ferie på Zakynthos? Oplev Hotel Nikon Boutique, hvor luksus og komfort er i fokus. Dette nyrenoveret hotel med sin elegance, tilbyder de perfekte rammer for en uforglemmelige ferie. Oplev de smukke strande og tog ud på forskellige udflugter. Der er masser at lave på denne smukke ø. Hvert værelse byder på en følelse af luksus og ro og har alle en balkon eller terrasse. Ønsker du lidt mere luksus kan du booke et værelse med privat pool. Din dag på hotellet starter med en lækker morgenmad, tilberedt med lokale råvarer, tag en rolig morgen og læg planer for dagen. Vil du bruge en dag på at dase ved poolen, eller vil du udforske området? Begge dele er selvfølgelig også muligt. Uanset hvad du vælger, vil dette blive en vidunderlig ferie.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700954562012
Kategori:

Beskrivelse

Leder du efter det ultimative sted for din ferie på Zakynthos? Oplev Hotel Nikon Boutique, hvor luksus og komfort er i fokus. Dette nyrenoveret hotel med sin elegance, tilbyder de perfekte rammer for en uforglemmelige ferie. Oplev de smukke strande og tog ud på forskellige udflugter. Der er masser at lave på denne smukke ø.
Hvert værelse byder på en følelse af luksus og ro og har alle en balkon eller terrasse. Ønsker du lidt mere luksus kan du booke et værelse med privat pool. Din dag på hotellet starter med en lækker morgenmad, tilberedt med lokale råvarer, tag en rolig morgen og læg planer for dagen. Vil du bruge en dag på at dase ved poolen, eller vil du udforske området? Begge dele er selvfølgelig også muligt. Uanset hvad du vælger, vil dette blive en vidunderlig ferie.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!