Hotel Marelen

Hotel Marelen

kr. 4.084,00

Hotel Marelen ligger på den sydlige del af Zakynthos og er et ideelt udgangspunkt for at udforske den idylliske ø. Her finder du alle de bekvemmeligheder, du har brug for til en behagelig (familie)ferie. Efter få skridt kan du allerede være på den dejlige strand ii Kalamaki, og du skal heller ikke gå langt for at shoppe souvenirs i Kalamakis centrum. Hotellets store, smukke have skaber en afslappende atmosfære, og for de voksne, der ønsker endnu mere fred og ro, er der endda en separat pool kun for voksne. Børnene vil også have det sjovt her; de kan f.eks. more sig på den separate vandlegeplads med rutsjebaner. Der er åbent flere timer om dagen, så de kan få brugt deres energi. Om aftenen kan du nyde lækre buffetter i restauranten eller spise på à la carte-restauranten på tagterrassen.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700955421332
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Marelen ligger på den sydlige del af Zakynthos og er et ideelt udgangspunkt for at udforske den idylliske ø. Her finder du alle de bekvemmeligheder, du har brug for til en behagelig (familie)ferie. Efter få skridt kan du allerede være på den dejlige strand ii Kalamaki, og du skal heller ikke gå langt for at shoppe souvenirs i Kalamakis centrum.
Hotellets store, smukke have skaber en afslappende atmosfære, og for de voksne, der ønsker endnu mere fred og ro, er der endda en separat pool kun for voksne. Børnene vil også have det sjovt her; de kan f.eks. more sig på den separate vandlegeplads med rutsjebaner. Der er åbent flere timer om dagen, så de kan få brugt deres energi. Om aftenen kan du nyde lækre buffetter i restauranten eller spise på à la carte-restauranten på tagterrassen.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!