Hotel Exotica & Spa by Zante Plaza

Hotel Exotica & Spa by Zante Plaza

kr. 4.448,00

Hotel Exotica & Spa by Zante Plaza har en perfekt beliggenhed i den dejlige by Kalamaki. Du kan gå direkte til stranden i den smukke bugt, hvor bunden skråner let ud i havet, smukt! Og meget rart, hvis du er på ferie med små børn! Hvis du er på udkig efter gode butikker eller restauranter, er dette også det rette sted at være, da den hyggelige hovedgade ligger lige i nærheden. Du kan naturligvis også nyde dine feriedage på hotellet. Svøm i den forfriskende swimmingpool, slap af på en solseng på terrassen og nyd den lækre mad, der tilberedes til dig hver dag. Glem ikke at skåle med din yndlingsdrink i poolbaren. Det bliver en vidunderlig ferie!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700951974707
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Exotica & Spa by Zante Plaza har en perfekt beliggenhed i den dejlige by Kalamaki. Du kan gå direkte til stranden i den smukke bugt, hvor bunden skråner let ud i havet, smukt! Og meget rart, hvis du er på ferie med små børn! Hvis du er på udkig efter gode butikker eller restauranter, er dette også det rette sted at være, da den hyggelige hovedgade ligger lige i nærheden.
Du kan naturligvis også nyde dine feriedage på hotellet. Svøm i den forfriskende swimmingpool, slap af på en solseng på terrassen og nyd den lækre mad, der tilberedes til dig hver dag. Glem ikke at skåle med din yndlingsdrink i poolbaren. Det bliver en vidunderlig ferie!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!