Hotel Contessina

Hotel Contessina

kr. 4.006,00

På Boutique Hotel Contessina handler alt om afslapning. Det moderne hotel ligger tæt på sandstranden og lige i centrum af Tsilivi. Du kan nemt gå til hyggelige restauranter og barer.Der er flere værelsestyper at vælge imellem. Hvis du vil have lidt ekstra, kan du bestille en suite med privat pool eller en suite med swim-up. Værelserne er alle lige stemningsfulde, og du er sikker på at få en god nats søvn her. Slap af og nyd solen ved den forfriskende pool på en liggestol. Bestil en drink via appen, og kort efter vil du nippe til din yndlingscocktail – det er jo trods alt din ferie! Kulinariske mesterværker skabes af den anerkendte kok. Både comfort food og haute cuisine kombinerer traditionelle opskrifter med moderne og innovative kulinariske metoder. Det resulterer i en uforglemmelig gastronomisk oplevelse. Veggera Restaurant lægger vægt på lokale retter og traditionelle produkter. Der er også en særlig børnemenu, så hele familien kan få et godt udvalg af lækker mad. Rejser I uden børn? Så kan I med fordele vælge Contessina Suits & Spa, der kun er for voksne.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700914132848
Kategori:

Beskrivelse

På Boutique Hotel Contessina handler alt om afslapning. Det moderne hotel ligger tæt på sandstranden og lige i centrum af Tsilivi. Du kan nemt gå til hyggelige restauranter og barer.
Der er flere værelsestyper at vælge imellem. Hvis du vil have lidt ekstra, kan du bestille en suite med privat pool eller en suite med swim-up. Værelserne er alle lige stemningsfulde, og du er sikker på at få en god nats søvn her. Slap af og nyd solen ved den forfriskende pool på en liggestol. Bestil en drink via appen, og kort efter vil du nippe til din yndlingscocktail – det er jo trods alt din ferie!
Kulinariske mesterværker skabes af den anerkendte kok. Både comfort food og haute cuisine kombinerer traditionelle opskrifter med moderne og innovative kulinariske metoder. Det resulterer i en uforglemmelig gastronomisk oplevelse. Veggera Restaurant lægger vægt på lokale retter og traditionelle produkter. Der er også en særlig børnemenu, så hele familien kan få et godt udvalg af lækker mad.
Rejser I uden børn? Så kan I med fordele vælge Contessina Suits & Spa, der kun er for voksne.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!