Hotel Alykanas Village

Hotel Alykanas Village

kr. 3.287,00

Hotel Alykanas Village har en smuk beliggenhed; på stranden og omgivet af grønne områder. Både store og små kan more sig i de forskellige swimmingpools, og særligt til børnene er der en splash park med mange rutsjebaner. Hotellet er åbent med flere haver, terrasser og en smuk sandstrand. Værelserne er komfortabelt indrettede og har alle balkon eller terrasse. Inden for gåafstand finder du nogle hyggelige barer, mange restauranter og et supermarked. Slap af på en af de mange solsenge, bestil en drink fra baren eller tag en dukkert i havet. Kort sagt: hele familien vil nyde en velfortjent ferie her!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700952078063
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Alykanas Village har en smuk beliggenhed; på stranden og omgivet af grønne områder. Både store og små kan more sig i de forskellige swimmingpools, og særligt til børnene er der en splash park med mange rutsjebaner. Hotellet er åbent med flere haver, terrasser og en smuk sandstrand.
Værelserne er komfortabelt indrettede og har alle balkon eller terrasse. Inden for gåafstand finder du nogle hyggelige barer, mange restauranter og et supermarked. Slap af på en af de mange solsenge, bestil en drink fra baren eller tag en dukkert i havet. Kort sagt: hele familien vil nyde en velfortjent ferie her!

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!